06 24 16 16 93 info@fysiozone.com

Over ons

Ons verhaal.

Wie zijn wij?

Wij zijn Debbie en Richard. Zowel in de praktijk als in ons privé leven zijn wij partners. Samen hebben wij een zoontje, Jurre, geboren in 2017.
Nadat wij elkaar hebben leren kennen, kregen wij de mogelijk om samen in dezelfde praktijk te gaan werken en omdat wij elkaar nagenoeg automatisch goed aanvullen, hebben wij dit altijd heel erg fijn gevonden.

Doordat we inmiddels al vele jaren intensief samen werken, hebben we geleerd dat het samenwerken de kracht is van onze behandelingen. Soms zijn klachten relatief eenvoudig op te lossen, maar zeker bij complexe klachten werkt het goed om alle kennis te bundelen.

 

Waarom doen we wat we doen?

Wij hoorden in de praktijk heel vaak van patiënten dat zij zich in de zorg een nummertje voelden en dat zij zich niet gehoord voelden, met name in het ziekenhuis. En we hoorden heel vaak dat er niet verder werd gekeken dan alleen het lichaamsdeel waar de klacht zat.

Wij vonden dat eigenlijk heel raar, dus dat wilden we anders gaan doen. En hoe konden we dat beter doen, dan in een eigen praktijk waar wij kunnen werken op de manier die het beste bij ons past. Dit is dan ook de reden dat we Fysiozone, en later ook Fertiliteitszone, hebben opgericht.

Nu kunnen wij écht tijd maken voor patiënten en doen waar wij goed in zijn:
luisteren en kijken naar het volledige lichaam.

 

Waarom vinden wij dat belangrijk?

Jij voelt de pijn en bent daarmee dus de ervaringsdeskundige. Dat betekent dat jij ons de beste informatie kunt geven over je klacht. Als wij goed luisteren en onze kennis toevoegen aan jouw ervaringen, dan passen de puzzelstukjes mooi in elkaar en kunnen we gaan voor pijnvrij bewegen!
Meestal zitten je klachten niet alleen op de plek waar je ook daadwerkelijk last hebt, maar zijn ze ergens anders in je lichaam ontstaan. Soms merk je dat zelf heel erg goed omdat je op die plaats ook last hebt. Maar op andere momenten merk je dat zelf eigenlijk niet omdat het geen pijn doet. Vooral als je het zelf niet merkt, is het belangrijk dat wij er naar kijken omdat het anders al snel overgeslagen wordt. Omdat wij naar het lichaam kijken als geheel, kunnen we je klachten bij de bron aanpakken en zie je vaak sneller en blijvend resultaat.

 

Wat doen wij anders dan andere therapeuten?

Wij vinden ons werk als fysiotherapeuten alleen maar leuk als we resultaten zien. Onze uitdaging is om je zo snel en zo goed mogelijk weer op de been te helpen.

Wij werken voornamelijk hands-on, dat wil zeggen dat we de klacht in eerste instantie met diverse technieken op de behandelbank op proberen te lossen. Oefeningen komen bij ons alleen aan bod om de behaalde resultaten te onderhouden. Bij ons zijn oefeningen dus niet het belangrijkste puzzelstukje van de oplossing.

Tijdens de behandeling proberen we zoveel mogelijk technieken te combineren omdat dit, naar onze mening, het beste resultaat geeft. Zo combineren we dry needling, triggerpoint therapie, bindweefseltherapie, littekentherapie en orthopedische revalidatie.

Debbie en Richard

Volg ons op Social Media:

Specialisaties:

R

Algemene fysiotherapie

R

Littekentherapie

R

Triggerpoint therapie

R

Viscerale therapie

R

Bindweefsel therapie

R

Vruchtbaarheidstherapie

Hoe klanten ons ervaren

Ik kwam bij Fysiozone met langdurige nek-, rug- en schouderklachten. Door de professionele aanpak van Richard en Debbie, ben ik na ongeveer 8 jaar weer bijna pijnvrij. Richard en Debbie zoeken niet alleen naar de oorzaak, maar kijken ook naar het algehele lichaam i.p.v. alleen het klachtengebied. Ze leggen goed uit waardoor bepaalde klachten kunnen ontstaan en passen de behandeling aan wanneer nodig.
R. Underwood, 23 jaar

Chronische rugklachten

Heeft oog voor de klacht maar ook voor de oorzaak achter de klacht. Gedegen en deskundige aanpak en zeer goed resultaat met name met dry needling. Top!
M. Vogels, 49 jaar

Nek- en schouderklachten

Ga jij met ons de uitdaging aan om een oplossing te vinden voor jou?

De praktijk

Wij hebben onze praktijk Fysiozone & Fertiliteitszone opgericht omdat wij een unieke visie hebben op het behandelen van lichamelijke klachten. Op deze manier kunnen wij optimaal werken aan jouw gezondheid.

De praktijk bevindt zich bij ons thuis. We hebben hiervoor een ruimte ingedeeld zodat we hier in alle rust kunnen werken. Indien je een afspraak hebt bel je aan bij de voordeur of als de deur open is kan je in de hal plaatsnemen.

Praktijkinformatie:

Fysiozone

Polderstraat 3
4844 BG Terheijden

06 – 24 16 16 93
info@fysiozone.com

Fysiozone

Heb je vragen over de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met me op!