06 24 16 16 93 info@fysiozone.com

Pijnklachten zijn niet normaal. Het is een signaal dat er iets niet goed gaat.

Fysiozone is specialist op het gebied van rug-, buik-, menstruatie- en  bekkenpijn

9

Helpen oefeningen niet of maken ze je pijnklachten zelfs alleen maar erger? 

9

Heb je al meerdere therapieën geprobeerd, maar heeft nog niets geholpen?

9

Hebben artsen of therapeuten tegen je gezegd dat je met je klachten moet leren leven?

Rugpijn, buikpijn, bekkenpijn
9

Wil je weer lekker kunnen slapen, zonder wakker te worden van de pijn?

9

Weet je niet goed wat het beste is voor je, zodat je van je klachten af komt? 

9

Wil je liever niet de ziektewet in of wil je niet dat je werkgever je blijft bellen om te vragen wanneer je weer komt werken?

Als je deze vragen met een 'ja' kunt beantwoorden, dan wordt het tijd voor verandering. Laat ons helpen!

Debbie en Richard helpen bij pijnklachten

Van werken volgens de boekjes, naar luisteren naar onze patiënten.

Tijdens ons werk als fysiotherapeuten hoorden wij heel vaak van patiënten dat zij zich in de zorg een nummertje voelden en dat zij zich niet gehoord voelden, met name in het ziekenhuis. Ook hoorden we heel vaak dat er niet verder werd gekeken dan alleen het lichaamsdeel waar de klacht zat.

Wij vonden dat niet logisch. Wij vinden het belangrijk om juist het hele lichaam te bekijken en echt naar patiënten te luisteren. 

Dit heeft er voor gezorgd dat wij Fysiozone op hebben gericht. Nu kunnen wij écht tijd maken voor patiënten en doen waar wij goed in zijn: luisteren en kijken naar het volledige lichaam. Jij voelt de pijn en kunt ons de beste informatie daarover geven. We kijken naar het hele lichaam en niet alleen naar het lichaamsdeel dat pijnklachten geeft, zodat we een oplossing op maat kunnen geven.
Zo kan chronische rugpijn in stand worden gehouden door verstoringen in de buik. Menstruatiepijn kan ontstaan op basis van verklevingen in de buik en rug. Bekkenpijn kan ontstaan na operaties door littekenweefsel.

“Nu kunnen wij écht tijd maken voor patiënten en doen waar wij goed in zijn: luisteren en kijken naar het volledige lichaam!”

Weer bewegen zonder pijn!

Het is zo’n verademing om mensen te kunnen helpen door de tijd te nemen om te luisteren . Het verbetert de resultaten van de behandelingen enorm en tegelijkertijd is het een meer ontspannen manier van behandelen. Door het goede luisteren te combineren met onze kennis komen we samen tot de echte oorzaak van de pijnklachten.

We doen dus meer dan alleen symptomen bestrijden, we pakken het probleem bij de bron aan.

Door de oorzaak van je klachten te behandelen, kun ook jij weer zonder pijn bewegen! Gun jij jezelf een pijnvrij leven? 

bindweefseltherapie pijnklachten
R

Algemene fysiotherapie

R

Littekentherapie

R

Triggerpoint therapie

R

Viscerale therapie

R

Bindweefsel therapie

R

Vruchtbaarheidstherapie

Wat zou je er van vinden als:

Geen pijnklachten meer
N

Je lichaam weer soepel voelt

We maken eerst je spieren, gewrichten en bindweefsel los. Daardoor krijg je meer ruimte om te bewegen.

N

Je weer kunt slapen zonder wakker te worden door pijnklachten.

’s Nachts herstelt je lichaam en daardoor wordt het natuurlijke herstel optimaal benut.

N

Je niet hoeft te leren leven met je klachten

Je kunt weer al je dagelijkse activiteiten uitvoeren.

N

Je precies weet wat wel en wat niet slim is om te doen zolang als dat je nog pijnklachten hebt

Je weet welke (tijdelijke) aanpassingen je kunt maken of welke bewegingen goed voor je zijn, zodat je sneller van je klachten af bent.

Ervaringen van onze patiënten:

Ik kwam bij Fysiozone met langdurige nek-, rug- en schouderklachten. Door de professionele aanpak van Richard en Debbie, ben ik na ongeveer 8 jaar weer bijna pijnvrij. Richard en Debbie zoeken niet alleen naar de oorzaak, maar kijken ook naar het algehele lichaam i.p.v. alleen het klachtengebied. Ze leggen goed uit waardoor bepaalde klachten kunnen ontstaan en passen de behandeling aan wanneer nodig.
R. Underwood, 23 jaar

Chronische rugklachten

Heeft oog voor de klacht maar ook voor de oorzaak achter de klacht. Gedegen en deskundige aanpak en zeer goed resultaat met name met dry needling. Top!

M. Vogels, 49 jaar

Nek- en schouderklachten

Met de volgende klachten kunnen wij je helpen:

Lage rugklachten

Klachten door verklevingen

Klachten door littekenweefsel

Prikkelbaar darmsyndroom

Heup- en lies klachten

Bekkenpijn*

Onverklaarbare buikpijn

Menstruatiepijn

Problemen met de stoelgang

Staat jouw klacht er niet tussen en ben je benieuwd of wij jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Vergoedingen bij aanvullende verzekering:

Wij werken zonder contracten met zorgverzekeraars. Wanneer jij aanvullend verzekerd bent, krijg je een deel van jouw investering in jezelf terug van de verzekeraar. Alle zorgverzekeraars vergoeden een deel of de gehele behandeling als je aanvullend verzekerd bent. Wil je zeker weten of je onze trajecten vergoed krijgt, bekijk dan het polisblad van jouw verzekering of check het bij de verzekeraar zelf. De vergoedingen staan beschreven bij de ongecontracteerde fysiotherapeutische zorg. Wij staan in alle benodigde registers, zodat (gedeeltelijke) vergoeding vanuit de zorgverzekeraar mogelijk is

Annuleringsregeling:

Voor elke behandeling reserveren wij tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen binnen 24 uur. Indien dit niet binnen 24 uur wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, zullen wij onze tijd in rekening brengen.

4 soorten behandelingen die wij doen. 

Wij doen altijd een 1e behandeling, daarna is het mogelijk om te kiezen voor een behandeling van 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten. Dit is ook afhankelijk van wat er het beste bij jouw situatie past. Wanneer je interesse hebt kun je een gratis intakegesprek aanvragen waarin we samen zullen gaan kijken wat er het beste bij je past, zodat jij de beste begeleiding krijgt. 

1e behandeling

Intake en onderzoek. De oorzaak vinden.

Intake en onderzoek
Deze behandeling is er op gericht om zo duidelijk mogelijk jouw klacht in beeld te brengen. Hoe meer informatie jij ons kunt geven over je klacht, hoe beter wij je kunnen helpen. Daarnaast zal tijdens deze afspraak ook het onderzoek plaats vinden, dus we gaan op zoek naar de oorzaak. Verder zullen we een start maken met de behandeling.

Behandeling

30 minuten. Meest gekozen behandeling.

Fysiotherapie pijnklachten Breda
Wanneer we weten wat de oorzaak van je klachten is, kunnen we de klachten op gaan lossen. Wat we precies gaan doen, overleggen we altijd eerst met jou zodat je weet wat je te wachten staat. Omdat het maatwerk is, kunnen we nu niet inschatten wat je precies gaan doen tijdens jouw behandeling.

Behandeling

45 minuten. Als je net iets meer nodig hebt.

Verklevingen littekenweefsel
Hierbij doen we hetzelfde als bij de 30 minuten behandeling, maar we hebben natuurlijk meer tijd. Je kunt deze behandeling kiezen als je het fijn vindt als we iets meer tijd hebben om dingen aan je uit te leggen of als je het gevoel hebt dat 30 minuten altijd haasten is. Als wij het vermoeden hebben dat 30 minuten niet genoeg is, dan zullen we deze behandel-optie met je bespreken.

Behandeling

60 minuten. Bij (langdurige) complexe pijnklachten.

fysiotherapie pijn
Heb je een klacht die erg complex is, dan zullen we je aanraden om een behandeling van 60 minuten te kiezen. We hebben dan ruim de tijd om alle gevonden oorzaken te behandelen in 1 behandeling. Dit kan soms een goede boost geven aan je behandeltraject. Meestal is 1 of 2 keer voldoende en als het nodig is, kun je daarna nog een 30 minuten behandeling inplannen.

Wij kunnen ook helpen bij vruchtbaarheidsproblemen. Kijk hiervoor op onze andere website van Fertiliteitszone.

Er wordt goed geluisterd naar de klachten en naar een passende oplossing gezocht die past bij je individuele klachten. Er wordt ook verder gekeken dan de klacht waar je mee binnenkomt en wat er eventueel ook mee in verband kan staan.
Anoniem, 32 jaar

Langdurige hoofdpijnklachten

Ik had veel last van mijn bovenbenen vooral met bukken en trappen lopen, dit bleek door verklevingen te komen, nadat Richard van Fysiozone met dry needling dit heeft behandeld heb ik nergens meer last van, ik kan na lange tijd weer normaal bewegen zonder pijn in mijn bovenbenen.
Anoniem, 62 jaar

Heup- en beenpijn

Vraag volledig vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek aan:

Praktijk informatie:

Openingstijden:
maandag:    08.00-18.00
dinsdag:       08.00-21.00
woensdag:   08.00-13:00
donderdag:  08.00-21.00
vrijdag:         08.00-18.00

06 – 24 16 16 93
Info@fysiozone.com
Polderstraat 3
4844 BG Terheijden

Fysiozone

Wat onze cliënten zeggen:

Relaxte omgeving, klacht wordt serieus genomen, goed luisteren, goed vinden van de plaats waar de kwaal zit, zorgvuldig. Op kort termijn behandeld worden.
Anoniem, 52 jaar

RSI klachten

Kijkt niet alleen naar de klacht, symptoom maar kijkt ook achter de klacht en zoekt naar de oorzaak. Hele goede resultaten met o.a dry needling. Zeer tevreden over benadering, behandeling en gratis parkeren!
Anoniem, 45 jaar

Rug en bil klachten